Beşiktaş Transferde Hız Yaptı
Başkan Fikret Orman transfer görüşmeleri için Portekiz'de bulunurken, siyah-beyazlıların bir hafta içinde üç yeni ad duyurması bekleniyor.
Anasayfa  >   Spor

21 Agustos 2016 - 13:35:24

Çıktı Al

Yorum (0)

Sezona 4-1'lik Alanyaspor galibiyet ile giren Beşiktaş'ta transfer hız kesmeden devam ediyor. Stoper, orta saha ve forvet pozisyonları için belirlenen adlar ile imza aşamasına gelen yönetim, 1 hafta içinde en az üç transferi açıklamayı planlıyor.
Görüşülen oyuncularla ilgili temaslarda bulunmak için Portekiz'e giden başkan Fikret Orman, Talisca, Vincent Aboubakar ve Bruno Martins Indi transferlerini resmiyete kavuşturmayı amaçlıyor. Talisca'yı 2 seneliğine kiralamak için Benfica ile anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, imzaların atılması peşinden resmi açıklama yapılacak. 24 yaşında Kamerunlu forvet Aboubakar'ı kiralama konusunda ise Porto ile anlaşma aşamasına gelen yönetim, son görüşmelerin peşinden bu transferi de tamamlamış olacak. Ayrıca Porto'dan Hollandalı stoper Indi'ye talip olan Beşiktaş, 24 yaşında oyuncu için görüşmeler devam ediyor. Kulübü ile 2 sene daha mukavelesi olan Indi'yi de kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünen siyah-beyazlılar, Portekiz'den bu 3 transferi yaparak dönmek için çalışmalarına devam ediyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Fenerbahçe transferi açıkladı
Fenerbahçe Moussa Sow'u 1 yıllığına kiraladı.
31.08.2016
Yusuf Yazıcı Lösev Sözünü Yerine Getirdi
Bordo Mavili ekibe katılan ve transfer ücretinden Lösev’e bağışta bulunacağını belirten Yusuf Yazıcı verdiği sözü yerine getirdi.
18.09.2017
Beşiktaş Transferde Hız Yaptı
Başkan Fikret Orman transfer görüşmeleri için Portekiz'de bulunurken, siyah-beyazlıların bir hafta içinde üç yeni ad duyurması bekleniyor.
21.08.2016
Fenerbahçe bombayı patlattı
Fenerbahçe Sunderland takımından Jeremain Lens'i 1 yıllığına kiraladı.
30.08.2016
Kadıköy'de Müthiş Zafer!
Fenerbahçe, Manchester United'ı 2-1 mağlup ederek, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda liderliğe yükselerek puanını 7'ye çıkarttı.
04.11.2016
Benteke tarihe geçti
2018 Dünya Kupası Kupası Avrupa Elemeleri'nde Cebelitarık'ı 6-0 yenen Belçika'nın golcüsü, 7. saniyede gol atarak tarihe geçti.
11.10.2016