Sarı Lacivertliler Derin Bir Nefes Aldı
UEFA Avrupa Ligi playoff turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, İsviçre ekibi Grasshoppers'u 3-0 mağlup etti.
Anasayfa  >   Spor

19 Agustos 2016 - 14:46:28

Çıktı Al

Yorum (0)

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 4. dakika Aatıf ile 72 ve 90+2. dakikalarda Stoch kaydetti.

GOOOLLLLLLL 3-0
90+2.dk Goool! Miroslav Stoch, farkı açan golü attı. 3-0. 90.dk Sert bir şut; fakat top çerçeveyi bulmuyor. Şutu çeken oyuncu Marko Basic (Grasshoppers). 87.dk Emmanuel Emenike harika şut!! Fakat Grasshoppers defansı topun daha ileri gitmesini engelliyor. 84.dk Oyuncu değişikliği. Oyundan çıkan oyuncu Runar Sigurjonsson, oyuna giren oyuncu Mergim Brahimi.
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLL 2-0
72.dk Fenerbahçe ikinci golü attı 70.dk Şükrü Saraçoğlu stadında, Miroslav Stoch sahanın sağ köşe gönderinden korner atışı kullanacak. 68.dk Oyuncu değişikliği! Fenerbahçe takımında giren oyuncu Robin van Persie, çıkan oyuncu Fernandao. 49.dk Fenerbahçe defansı yerinde müdahaleyle Runar Sigurjonsson (Grasshoppers) şutunu kaleye bulmadan engellediler. 46.dk Maçın ikinci yarısı başlama vuruşuyla başladı. 45' Hakem saatine baktı ve ilk devreyi bitiren düdüğü çaldı. 43.dk Fenerbahçe takımı sahanın sağ köşesindan korner atışı kullanacak. Topun başındaki oyuncu Salih Ucan. 43.dk Emmanuel Emenike , çerçeveyi bulan şutta tehlike yarattı. 33.dk Mehmet Topal topu kafayla Grasshoppers ağlarına göndermeye çalıştı fakat top kaleyi bulmadı. 21.dk Fenerbahçe , Ozan Tufan ile gole çok yaklaştı; fakat top kaleyi bulmadı... Aut. 18.dk Marko Basic , tehlikeli pozisyonda kaleyi yoklayan oyuncu oldu.
GOOOOOOOOOOOOOOL 1-0
4.dk- Aatif'in pasında Salih Uçan sol çizgide topu önüne aldı ve ceza alanına gönderdi. Yüksek giden top Fernandao'yu geçti. Kaleci Vasic topu kontrol etti. 3.dk- Konuk ekipte Lüthi sağdan bindirmek istedi ancak Ozan Tufan çizgide araya girerek topu takımına kazandırdı. 2.dk- Skrtel'in pasında Van der Wiel sağdan gitmek istedi ancak rakip devreye girdi. 1.dk- Maça Grasshopperslı oyuncuların vuruşuyla başlandı.
11'LER
Fenerbahçe: Volkan, Van der Wiel, Hasan Ali, Roman, Skrtel, Ozan, Mehmet Topal, Salih, Aatıf, Emenike, Fernandao.
Grasshoppers: Vasic, Kallström, Pnishi, Sigurjonsson, Basic, Lavanchy, Munsy, Caio, Bamert, Lüthi, Gjorgjev
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Fenerbahçe transferi açıkladı
Fenerbahçe Moussa Sow'u 1 yıllığına kiraladı.
31.08.2016
Barcelona'da Şok Yaşanıyor
Atletico Madrid'e karşı oynanan maçta sakatlık geçiren Arjantinli yıldız, sahalardan en az 3 hafta uzak kalmış olacak.
22.09.2016
Trabzonspor Taraftarlarına Çok Önemli Açıklamada Bulundu
Trabzon spor Kulübü, son zamanlarda asbaşkan Ahmet Çubukçu ve kulüp genel müdürü Sinan Zengin'adlarını kullanarak taraftarlara loca ve kombine satışı yapmak için uğraşan dolandırıcılar olduğunu söyledi.
08.09.2016
Beşiktaş'tan Bomba Transfer
Beşiktaş Kulübü, epey bir zamandır transfer gündeminde olan Samir Nasri ve Aboubakar'ı bir seneliğine kiralık olarak kadrosuna katmış oldu.
25.08.2016
İşte Hakan Kutlu istifa açıklaması
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
07.11.2016
Beşiktaş, Adriano ile anlaştı
Beşiktaş, Barcelona'nın sol beki Adriano ile her konuda anlaştı.
23.07.2016