Edebiyat Çırağı
Edebiyat Çırağı

11 Mart 2017 - 17:19:30

Çıktı Al

Yorum (0)

Yazmak hayat boyu sürecek tam zamanlı bir akıl işi. İçinizde bir yerlerde çoktan farkına vardığınız ve artık zamanı geldi dediğiniz yazma yeteneği var. Ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Takip ettiğiniz edebiyat dergilerinde de adları sıklıkça geçen yazarlık atölyeleri aklınıza yatıyor. Ancak bir yandan da merak ettiğiniz bir çok şey var. Yaratıcı yazarlık atölyeleri gerçekten yazma serüvenine katkı sağlıyor mu? Bu atölyelerde dersler nasıl veriliyor? Yaratıcı yazarlık atölyelerinde ders verenler gerçekten yetkin isimler mi?
Yeni Çıkanlar web sitesinde kim olduğu büyük bir gizem olan Edebiyat Çırağı tam da bu soruları sormaya başladığımızda karşımıza çıktı. İstanbul’da gezmediği atölye kalmayan Edebiyat Çırağı, deneyimlerini hiçbir süzgeçten geçirmeden okuyucularıyla paylaşıyor.
Bir yandan bu serüvenin ilk adımlarını, karşılaşılan zorlukları, dahası küçük oyunları, büyük dedikoduları ve işin mutfağında yaşananları ilk ağızdan okuma şansı bulunuyor.
30 hafta sürecek bir yazı serisinin ilkine bu linkten ulaşmanız mümkün.
http://www.yenicikanlar.com.tr/gezmedigim-yaratici-yazarlik-atolyesi-kalmadi-69397
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
İzmir Tente Hane: İzmir'in Tente ve Pergola Uzmanı
İzmir Tente Hane: İzmir'in Tente ve Pergola Uzmanı
24.09.2023
Cizre'de Bombalı Saldırı Çok Sayıda Ölü Ve Yaralılar Var
Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasında patlama oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.
26.08.2016
Tam 40 Bin Öğretmen Yer Değiştirmiş Olacak
15 Temmuz darbe girişimin ertesinde 28 bin öğretmen ihraç yapılırken, yaklaşık 20 bin öğretmen de soruşturmalarla açığa alındı. İşte o öğretmenlerin oluşturduğu açığı kapatmak için o formül bulundu.
22.09.2016
Bylock Yakalattı!...Ankara Emniyetinde Deprem
MİT'in verdiği 'ByLock kullananlar listesi' üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli müdür, amir ve memurlardan 190 polis açığa alındı.
23.08.2016
15 Temmuz Şehitler Köprüsüde intihar girişimi
Pazar sabahı elinde silahla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerine çıkan bir kişi intihar girişiminde bulunmak istedi.
06.11.2016
Vicdansız Bir Anne Bebeğini Çöpe Attı!
Esenyurt’ta düzenli olarak kağıt toplayan kişi konteynerde ufak bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğe “Umut” ismi verildi.
07.11.2016