Zeybekci: Son zamanlardaki gelişmeler Türkiye'ye yarayacak.
Nihat Zeybekci : "İnşallah bu değişimin Türkiye'ye yarırına olacağını da göreceğiz" dedi.

09 Kasim 2016 - 10:19:58

Çıktı Al

Yorum (0)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Brexit oluşumunun ve ABD’de Trump’ın başkan seçilmesinin tüm dünyada değişikliğe sebep olacağını söyleyerek, “İnşallah bu değişimin Türkiye’ye yararına olacağını da göreceğiz” dedi.

16. MÜSİAD EXPO’nun açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MÜSİAD’ın çağı yakalama adına Türkiye’nin yer altı ve üstü tüm kaynaklarının tümüyle seferber edilmesi yönünde projesi olduğunu dile getirerek, “MÜSİAD bir başarı hikayesidir. Bugün amaç, temel esaslarda hasıl olmuş, yola çıkma başarısı sağlanmıştır. Bu amaçlar için aynı bilinçle 24 yıl önce yola çıkan bu ülkenin evlatlarından Allah razı olsun” diye konuştu.

MÜSİAD üyelerine “Sizler bizim yol ve dava arkadaşlarımızsınız” ifadeleriyle konuşan Zeybekci, “Sizlerle tüm dünyada ülke ülke, Cumhurbaşkanımızın tabiriyle dünya kazan biz kepçe, kapı kapı dolaşarak Türkiye’mizi dünyanın etken ekonomilerinden biri haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Sivillere Yapılan Darbe Timleri Aranıyor
FET֒ darbeci askerlerle halkın arasına 3’er şahıslı gruplar halinde sivil timlerinde girdiği tespiti yapıldı. Halkı hükumete karşı galeyana getirmeye uğraşan sivil FET֒cüler aranıyor.
16.09.2016
Windows 10 Pro OEM Key
Windows 10 Pro OEM Key
21.02.2021
Binali Yıldırım'dan Suriye mesajı
Başbakan yabancı basın mensuplarına Türkiye'nin Suriye'de daha etkili olacacağını söyledi, Esad'ın durumuyla ilgili görüşünü anlattı.
20.08.2016
Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal vefat etti.
Turgut Özal'ın kardeşi, Korkut Özal, bu sabaha karşı İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Özal'ın cenazesi, 4 Kasım Cuma günü İstanbul'da defnedilecek.
02.11.2016
Esad' PYD'ye Ağır Darbe Yaptı
Suriye'nin kuzeyinde Haseke ilinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD ile Beşşar Esad yönetimi arasında çatışmalar giderek tırmanıyor. Şam yönetimi, PYD'ye karşı savaş uçakların yanı sıra topçu birliklerini de kullanıyor.
19.08.2016
İstanbul'da bazı yollar 1 hafta kapalı olacak
9-13 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 23. Dünya Enerji Kongresi sebebiyle bazı yollar, 6 Ekim'den 13 Ekim'e kadar trafiğe kapalı olacak.
06.10.2016