Tunceli'de PKK'ya dev operasyon başlatıldı.
Tunceli'nin Ovacık ilçesinde güvenlik güçleri tarafından tespit edilen PKK'ya hava destekli operasyon başlatıldı.

02 Kasim 2016 - 15:03:05

Çıktı Al

Yorum (0)

Bilgilere göre, Ovacık ilçesine bağlı Yoğunçam köyü kırsalında, operasyon yürüten güvenlik güçleri, bir grup PKK'lı tespit ettiler. 

Güvenlik güçleri ile teröristler arasında kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından, PKK'lılar ormanlık alana kaçtılar.

Operasyonun devam ettiği bölgeye takviye birlikler sevk edilirken, PKK'lıların kaçış güzergahları da kobra helikopterler tarafından yoğun ateş altına alındı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O Hedefler Tek Tek Yok Ediliyor
Suriye'nin Cerablus kentin IŞİD’den temizlenmesi ve Türkiye sınırın güvenli hale gelmesi nedeniyle yapılan Fırat Kalkanı Harekatı 24’üncü günde. Bayram bitmesiyle yeniden hareketlenen sınır hattına yakın noktada IŞİD hedefleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait zırhlı birlikler ve savaş uçakları tarafından hedef alındı.
16.09.2016
Ünlü Restoranda Çatışma Çıktı Yaralılar Var
Beyoğlu Sütlüce'de olan ünlü restorana arabayla gelen şahıs yada şahıslar arabadan ateş ederek dükkan sahibini ve bir çalışanı vurarak olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2016
Yenibosna'da karakol yakınında patlama
Yenibosna'da son dakika. Şirinevler'de 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında patlama oldu.
06.10.2016
Cezaevinden Çıktı Öyle Bir Şey Yaptı ki...
Karaman'da 40 yaşında Erdal Ersoy, boşanma aşamasında eşi 39 yaşında Nazife Ersoy'u tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son vermiş oldu.
26.08.2016
Binali Yıldırım'dan Suriye mesajı
Başbakan yabancı basın mensuplarına Türkiye'nin Suriye'de daha etkili olacacağını söyledi, Esad'ın durumuyla ilgili görüşünü anlattı.
20.08.2016
İstanbul’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu!
İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’da farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopterleri de eşlik etti.
07.11.2016