Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Atandı
DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın tutuklanmasıyla, İçişleri Bakanlığı tarafından yerine kayyum olarak Ankara'nın Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla atandı.

02 Kasim 2016 - 08:33:13

Çıktı Al

Yorum (0)

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında 25 Ekim akşamı gözaltına alınan ve 5 gün sonra çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince 'Silahlı terör örgütü üyesi olma' suçundan tutuklanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın yerine kayyum ataması yapıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından daha önce Diyarbakır'da Vali yardımcılığı da yapan Ankara'nın Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla'nın kayyum olarak atandığı açıklandı.

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O İlimizde Patlama Meydana Geldi
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde zırhlı polis aracın geçiş esnasında yola döşenen EYP patlatıldı.
21.08.2016
TSK O Bölgeye Saldırı Düzenledi
Türk Silahlı Kuvvetleri dün Irak' kuzeyinde Hakurk ve Gara bölgesine yapılan hava harekatında PKK örgütüne ait, aralarında sığınak ve malzeme deposu da olduğu 10 hedef yok edildi.
28.09.2016
Dikkat! İstanbul'un o ilçelerinde elektrik kesintisi
Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ; İstanbul’un Avrupa yakasında bazı ilçelerde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 7 Ekim Cuma günü elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.
06.10.2016
FETÖ'ye Dev Operasyon
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağlamak ve yeni eleman kazandırmak maksadıyla faaliyet yaptıkları 14 şüpheli adliyeye gönderildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda gizli kasada tam 1 milyon 600 bin dolar ele geçirildi.
11.09.2016
Fatma Şahin Önemli Açıklamada Bulundu
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, FETÖ'cü darbeci general Semih Terzi'nin Kilis'te olduğu dönemde yaşananları anlattı.
21.08.2016
Van’da PKK Saldırısı: 3 Korucu Şehit Oldu
Van Başkale ilçesinde PKK'lı teröristler korucu minibüsünü saldırdı. 3 korucu şehit oldu 1 sivil hayatını kaybetti.
09.11.2016