Ankara'da polis gazla karşılık verdi
Ankara Polisi, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermedi. Polis yürüyüşte bulunanlara gazla karşılık verdi.

10 Ekim 2016 - 04:21:01

Çıktı Al

Yorum (0)

10 Ekim Ankara Katliamı’nın 1. yıldönümü için Ankara Tren Garı önünde düzenlenecek anma öncesi Ankara Polisi yürüyüş yollarına barikat kurdu. Polis, Ulus Metro istasyonundan yürüyerek alana girmek isteyen grupların geçişine izin vermezken, tepki göstererek yürüyüşte bulunanlara gazla saldırdı.

Sadece katliamda yaşamını yitirenlerin ailelerinin alana alınacağını bildiren emniyet görevlileri ile katliam anmasına katılmak isteyenler arasında tartışma çıktı.

100’den fazla insanın yaşamını yitirmesine neden olan saldırılar, Cumhuriyet tarihinin en büyük bombalı saldırısı olarak bilinmektedir. Saldırının hedefinde, ‘Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ vardı. Saldırının ardından da yaralılara müdahale etmek isteyenlere polis gazla karşılık vermişti.

Diğer yandan Bursa'da da anmaya izin verilmedi. 29 kişi gözaltına alındı. 

YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
O İlimizde Patlama Meydana Geldi
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde zırhlı polis aracın geçiş esnasında yola döşenen EYP patlatıldı.
21.08.2016
Yenibosna'da karakol yakınında patlama
Yenibosna'da son dakika. Şirinevler'de 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında patlama oldu.
06.10.2016
Faizler İndi, Kredi Başvuruları Ne Kadar Arttı?
Bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmesi hemen peşinden konut kredisi başvuru sayısı da hızla artmış oldu. konut kredisi başvuru sayısı faiz indirimi yapılmasıyla birlikte 5 kat artmış oldu.
19.08.2016
İbrahim Kalın: Önemli Açıklamada Bulundu
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından "Fırat Kalkanı" operasyon değerlendirmesinde bulundu.
24.08.2016
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Hava sıcaklıkları 4 – 7 derece düşecek. Yurdumuzun kuzey, iç ve batı taraflarında hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyaları ise sağanak yağışlı olması bekleniyor.
06.10.2016
Vicdansız Bir Anne Bebeğini Çöpe Attı!
Esenyurt’ta düzenli olarak kağıt toplayan kişi konteynerde ufak bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğe “Umut” ismi verildi.
07.11.2016