Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Hava sıcaklıkları 4 – 7 derece düşecek. Yurdumuzun kuzey, iç ve batı taraflarında hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyaları ise sağanak yağışlı olması bekleniyor.

06 Ekim 2016 - 03:04:38

Çıktı Al

Yorum (0)

Meteoroloji’den alınan hava tahmin raporuna göre, hava sıcaklıkları Batı taraflarda 4 ile 7 derece arasında azalacak. Diğer kesimlerde ise pek bir değişiklik olmayacak. Yurdumuzun kuzey, iç ve batı kesimlerinde ise hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyıları, Marmara’nın güney ve doğusu, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Manisa, Çankırı, Kütahya ve Isparta bölgeleri ile Burdur’un doğusu ve Antalya’nın iç kesinlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü olması bekleniyor. Diğer kesimler de ise az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Yağışlar genellikle İstanbul’un Avrupa yakası ile Tekirdağ çevresinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar genellikle kuzey ve güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerinden ise hafif ve ara ara orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere illerimizde hava durumları şöyle; Ankara 26 derece parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra ise kuzey kesimlerinde sağanak yağışlı olacak. İstanbul 21 derece parçalı ve hava çok bulutlu olacak. Akşam saatlerine kadar ise aralıklı olarak sağanak yağışlı olacak. İzmir 25 derece parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Adana 31 derece az bulutlu ve hava açık olacak. Antalya 31 derece parçalı bulutlu, akşam saatlerinde ise iç kesimler yer yer sağanak yağışlı olacak. Samsun 25 derece parçalı bulutlu. Trabzon 24 derece parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı olarak sağanak yağışlı olması bekleniyor. Erzurum 22 derece az bulutlu ve hava açık olacak. Diyarbakır 31 derece az bulutlu ve havanın açık olması bekleniyor.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Merakla Beklenen İşte O Reyting Neticeleri
22 Eylül reyting neticeleri belli oldu ve Bodrum Masalı dizisi yeni bölümü ile Show Ana Haber'i geçti 22 Eylül Perşembe gecesi reyting birincisi oldu. reyting sıralamasında ilk 20'ye giren program ve diziler.
23.09.2016
Rusya Resmen Açıkladı
Rusya; portakal, mandalina, kayısı şeftali ve eriği Türkiye’den alınması yasak olan gıdaları listesinden çıkardı.
11.10.2016
"MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre Durmuş, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerine Hazırlanıyor"
11.04.2023
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
Bulgaristan vatandaşlarımızın dikkatine...!
22.03.2023
Hızlı ve kesintisiz internet paketleri
Hızlı ve kesintisiz internet paketleri
17.04.2017
Diyarbakır'da Büyük Operasyon Başladı
Diyarbakır'dan gelen haberlere göre dün ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından büyük operasyon başlatıldı. Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında devam eden operasyonda PKK'ya bir darbe daha vurulması hedeflenmekte.
14.11.2016