Paramparça Yeni Sezon da Yine Şaşırttı
Yeni sezon ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı Paramparça Dizisinde yine şaşırtıcı gelişmeler oldu. Dilara'nın evliliği, Cansu'nun hamile olduğu haberi son bölümde damgayı vurdu.

20 Eylül 2016 - 06:48:48

Çıktı Al

Yorum (0)

Paramparça 'nın sezon finali sonrasında ilk bölümünde Büyük aşk yaşadığı Ayşe’yi kollarında kaybeden, öte taraftan ailesi tamamen yok olmasına artık dayanamayacak hale gelen Cihan, şirketleri çocuklarına vererek bir sahil kasabasına yerleşir.

Burada hatalarıyla  ve geçmişiyle yüzleşen Cihan gelecek büyük tehlikenin farkında bile değildir. Kızı gibi sevdiği iki bayanı da Cihan yüzünden kaybettiğine inanan Maide Hanım’ın ise Cihan’a olan kini günden güne büyüyerek devam ediyor.

Erguvan Yalısı

Özgür ile kavga etmesi yüzünden başına büyük bela alacak olan Hazal bu işten sıyrılmayı başarır.Ama artık bir ömür boyu bir düşmanlığa bagımlı olarak yaşamak zorunda kalır.

Harun ile Dilara evliliklerini kutlamak için ismi ‘Erguvan’ olan yalıda bir davet yapar. Yapılan davet davetsiz olan misafiri olan, Dilara’nın Amerika’da yaşayan ablası Asuman her şeyi mahvetmek için geldiği yalıda, kendine en yakın arkadaş olarak Hazal’ı gözüne kestirmiştir.

Cansu'dan Bomba Sürpriz

Deniz ile gizlice evlilik yapan Cansu ailesine hamile olduğunu söyler. Özkan aldığı bu mutlu haber ile kendini kaybedip, yine başını büyük bir derde sokar, Cihan ise yine iyi niyetinden dolayı başına bela almak üzeredir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Kırgın Çiçekler Rekor Kırmaya Devam Ediyor
ATV'nin izlenme rekor kıran dizisi Kırgın Çiçekler dün akşam yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. 51. bölümü ile seyirci karşısına çıkan Kırgın Çiçekler 52. yeni bölüm fragmanı da yayınladı.
20.09.2016
Serenay Sarıkaya Tekrardan Okula Başladı
Serenay Sarıkaya, ilk sinema filmi "İkimizin Yerine" için okul yıllarına tekrardan geri döndü.
19.09.2016
Tarkan'a Evlilik Yaradı Mı?
Mega Star Tarkan, önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser serisinin üçüncü gecesinde sahneye çıktı. Şarkıcı, evliliğin kendisine yaradığını açıkladı.
09.09.2016
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
11.09.2023
Usta Sanatçı Hayatını Kaybetti!
Türk operasının efsane yıldızı Leyla Demir iş 71 yaşında yaşamını yitirdi. Demir iş ismini 26 Eylül Pazartesi günü saat 11:00’de Süreyya Operasında tören yapılacak.
23.09.2016
Film Sektöründeki Teknolojik Gelişmeler
Film Sektöründeki Teknolojik Gelişmeler
31.10.2023