Başbakan Binali Yıldırım Çok Sert Konuştu
PKK'ile mücadele kararlılık mesajları damga vurdu Bayram mesajları Başbakan Binali Yıldırım' mesajı da eklendi. Yıldırım, PKK bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.

11 Eylül 2016 - 07:09:03

Çıktı Al

Yorum (0)

Başbakan Binali Yıldırım Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Halkın ve tüm İslam alemin Bayramını tebrik eden Başbakan Yıldırım' mesajında PKK ile mücadele kararlılık ve birlik beraberlik vurgusu vardı. İşte Yıldırım'ın açıklamasından öne çıkanlar:

Herkes şundan emin olsun, ihanet şebekeleri, saçtıkları nifak tohumları böyle yekvücut olmuş bir milletin bütünlüğüne asla halel getiremeyecekler.

İhtilaf ve gerilim alanlarını derinleştirmeye çalışanlara karşı milletçe kardeşlik ve adaletten yana olacak, bizi tek millet haline getiren kutlu değerlere dört elle sarılmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Birliğimize kasteden, gücümüzü kırmak isteyen bütün o kirli oyunlar beyhudedir. Allah'ın izniyle hiçbir ihanet şebekesi bu milletin.

PKK mücadele kararlılığımızı kimsenin kırmasına izin vermeyiz. PKK bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
​Valorant VP Satın Al En Ucuz Fiyatlarla
15.12.2023
Ünlü Restoranda Çatışma Çıktı Yaralılar Var
Beyoğlu Sütlüce'de olan ünlü restorana arabayla gelen şahıs yada şahıslar arabadan ateş ederek dükkan sahibini ve bir çalışanı vurarak olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2016
Erzurum beyaza bürüdü
Erzurum'da dün akşam başlayan ve gece etkisini sürdüren kar yağışı kent merkezini kısa sürede adeta beyaza büründü.
17.11.2016
Ələmdar Manafov : Aşk' adlı son single ile büyük başarı yakaladı.
Aşk adlı son single çalışması ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Ələmdar Manafov, yeni şarkısı için kolları sıvadı.
16.01.2023
Sivillere Yapılan Darbe Timleri Aranıyor
FET֒ darbeci askerlerle halkın arasına 3’er şahıslı gruplar halinde sivil timlerinde girdiği tespiti yapıldı. Halkı hükumete karşı galeyana getirmeye uğraşan sivil FET֒cüler aranıyor.
16.09.2016
 O Bölgede Şehit Sayısı Giderek Yükseliyor
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lılar, dün akşam nöbet tutan koruculara saldırı yaptı. Çıkan çatışmada, 7 korucu ile 1 uzman, 1 jandarma er ve 1'de sivil vatandaş ise şehit oldu. Aynı saldırıda yaralanan 3 asker ile 2 vatandaşın tedavisi ise devam ediyor.
16.09.2016