TBMM Başkanı Kahraman Bayram İçin Ne Söyledi
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, Gönül Gönül'e vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımız, barış ve huzur içinde bir arada yaşayabilmemizdir.

11 Eylül 2016 - 06:08:35

Çıktı Al

Yorum (0)

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Kurban Bayramı' insanlığın barış ve huzur hedefleyen, temeli vahdet olan, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan İslam dini en müstesna günlerinden biri olduğunu söyledi.

Bu mübarek güne ulaşmanın mutluluğunun hep birlikte yaşandığını söyleyen Kahraman, şunları söyledi:

Engin tarihimizin ruh köküne bağlı; inançlı, dinç ve dinamik nüfusumuzla ve büyük devlet tecrübemizle kendisine yönelen her türlü şer planını boşa çıkartan milletimiz, Kurban Bayramı'nı idrak ettiğimiz bu günlerde de bütün dünyaya örnek olacak bir birlik ve dayanışma atmosferi içinde, umutlarını canlı tutarak yarınlara yürümektedir.

Ülkemiz bizim için çok değerlidir. El ele, gönül gönüle vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımızı, barış ve huzur içinde bir arada yaşatabilmemizdir.

Devletimizi yıkma girişimleri ve ülkemizi kuşatma çabaları, sahip olduğumuz güzelliklerin daha iyi idrak edilmesine vesile olmaktadır.

Kesilen kurbanlar Allah tarafından kabul olması temennisinde bulunan TBMM Başkanı Kahraman, "Yurt içinde ve yurt dışında halkımızın, soydaşlarımızın ve tüm İslam alemin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Kurban Bayramı'nın başta kültür coğrafyamızda yaşayanlar olmak üzere, tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanmasına vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan diliyor, en samimi hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Binali Yıldırım'dan Suriye mesajı
Başbakan yabancı basın mensuplarına Türkiye'nin Suriye'de daha etkili olacacağını söyledi, Esad'ın durumuyla ilgili görüşünü anlattı.
20.08.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sürpriz Ziyaret Gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişim sırasında şehit olan Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret yaptı.
21.08.2016
Korsan Servislerine Aman Dikkat
TESK Genel Başkanı Palandöken:"Kesinlikle korsan ve personel olmayan servis aracında uzak olmalı.
13.09.2016
Erzurum beyaza bürüdü
Erzurum'da dün akşam başlayan ve gece etkisini sürdüren kar yağışı kent merkezini kısa sürede adeta beyaza büründü.
17.11.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM Üyeliğine Hangi İsmi Seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyeliklerine Recai Akyel ve Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez?i seçmiş oldu.
25.08.2016
O Bölgede Orman Yangını Çıktı
Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde çam fidanların olduğu ormanlık yerde çıkan yangında 250 hektarlık arazi yanarak kül oldu.
22.08.2016