Gurbetçiler Hangi Ünlü Şarkıcıyı Seçti
Almanya’nın en prestijli DAF BAMA Müzik Ödüllerin gecesinde ‘Türk Pop Müziği En İyi Erkek Sanatçısı’ seçilen Boz, hayranları sosyal medya aracılığıyla teşekkür yaptı.

29 Agustos 2016 - 08:43:08

Çıktı Al

Yorum (0)

Müzik yolculuğu bir çok defa aldığı ödüllerle taçlandıran Murat Boz’ bu defa yurtdışında bir ödül daha aldı.

Almanya’nın Hamburg şehrinde Barclaycard Arena’da yapılan DAF BAMA Müzik Ödülleri gecesinde, aldığı yüksek oyla Türkiye’nin En İyi Erkek Pop Sanatçısı ve Aktörü’ kategorisinde sevenleri Murat Boz’u seçti.

Almanya’da yaşayan Türk hayranların da katıldığı gecede ünlü popçu Harbiye Açıkhava’da verdiği konser ve  İzmir Fuarı’nda sahne alması sebebi ile ödül töreninde bulunamadı.

Sosyal medya hesabından kendisine oy veren herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi Boz “Yoğun program dan dolayı katılamadığım #dafbamamusicawards2016 da bana oy veren herkese teşekkürler” notunu paylaştı.
YORUM BIRAKIN
YORUMLAR  ( 0 Yorum )
Habere hiç yorum yapılmamış
BENZER HABERLER
Rengarenk Dizisi Neden Yok? Yayından Kaldırıldı Mı?
ATV'nin sevilen dizisi Rengarenk, yayınına ara verdi. Rengarenk bu hafta yayınlanmadı. Yeni bölümün yayınlanmaması, Rengarenk neden yayınlanmadı? Dizi yayından mı kaldırıldı?
19.09.2016
Cem Yılmaz En Çok Hangi Ünlü Yıldıza Benziyor
Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı, Hollywood yıldızı Robert de Niro'ya benzettiğini, sinemaya ağırlık vermesi halinde önemli bir başarı ortaya çıkacağını söyledi. Yılmaz ise “İyi bir aktör olmaya çalışıyorum ama değilim, hobi olarak yapıyorum dedi.
23.09.2016
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
​ÜNLÜ SANATÇI EFE TAĞI GÜNÜN FENOMENİ SEÇİLDİ !
11.09.2023
İşte Defne Samyeli'nin Sarışın Hali
Defne Samyeli, sosyal medya hesabından sarışın halini yayınladı ve ‘Cadılar Bayramı’nı kutladı.
02.11.2016
Kırgın Çiçekler Rekor Kırmaya Devam Ediyor
ATV'nin izlenme rekor kıran dizisi Kırgın Çiçekler dün akşam yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. 51. bölümü ile seyirci karşısına çıkan Kırgın Çiçekler 52. yeni bölüm fragmanı da yayınladı.
20.09.2016
Paramparça Yeni Sezon da Yine Şaşırttı
Yeni sezon ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı Paramparça Dizisinde yine şaşırtıcı gelişmeler oldu. Dilara'nın evliliği, Cansu'nun hamile olduğu haberi son bölümde damgayı vurdu.
20.09.2016